Geboortekaart Bloemenveldje

Formaat: Keuze uit 11 x 11 cm of 13,5 x 13,5 cm, dubbel kaartje

Papier: 300 grams glad papier

Heb je interesse om het geboortekaartje met het bloemenveldje te gebruiken voor jouw kindje? Neem gerust contact op! Het formaat, de lettertypes en kleuren kunnen naar wens worden aangepast.

Kosten: Afhankelijk van aantal en maat, vraag daarvoor een vrijblijvende offerte op

Tweelingkaart: Het geboortekaartje met bloemetjes is ook als tweelingkaart te krijgen.

Willen jullie een bijpassend babyborrelkaartje en stickers? Ook dat is mogelijk!

Reacties op het geboortekaartje bloemenveldje

De kaartjes zijn prachtig!

Ouders van Olivia

Het kaartje van Janne wordt heel erg goed ontvangen. We krijgen er veel complimenten over. Deze zijn dus ook voor jou ; – ) Bedankt nogmaals!

Ouders van Janne

Heel veel positieve reacties ontvangen van vrienden en familie dat ze het kaartje super mooi vinden, complimenten voor jou! Heel erg bedankt voor je ontwerp!
Ouders van Marit en Sammie

We zijn heel tevreden en krijgen veel leuke reacties op het geboortekaartje van Nora. Heel blij met de keuze voor jouw ontwerp! Leuk ook hoe je het had verstuurd, met een persoonlijke boodschap erbij : )
Ouders van Nora

Heel erg bedankt voor de prachtige kaartjes!! We zijn er heel blij mee. We hebben ze gelijk verstuurd en krijgen allemaal enthousiaste reacties op het ontwerp!
Ouders van Hanna

Kaartjes ontvangen en super blij mee! Echt héél erg mooi. Dat hoorden we overigens ook meteen al bij het uitdelen van de eerste kaartjes. Het past ook helemaal bij ons. Nogmaals hartelijk dank! Ik ben helemaal in de wolken met Elin, maar ben ook zó verliefd op het geboortekaartje : )

Ouders van Elin

Bekijk meer bloemenveldjes