Over Elles Anne

 

Ik ben Elles Boot en ik woon in Ermelo. Met veel liefde en aandacht maak ik grafische ontwerpen voor de speciale momenten. Naast mijn passie voor grafische vormgeving, ga ik graag op pad om de natuur, dieren en mensen te fotograferen. Mijn werk is een combinatie van alles wat me interesseert en waar ik vrolijk van word. Spreekt mijn stijl je aan en kan ik iets voor je betekenen, neem dan contact met mij op.

Hopelijk tot binnenkort,

Elles Anne

We zijn heel blij met onze trouwkaart die door Elles Anne Design is ontworpen. Wij hadden veel plaatjes op internet gevonden van trouwkaarten die we mooi vonden, maar wisten niet hoe dit alles te combineren. Elles Anne Design heeft al onze ideeën voor de trouwkaart tot een prachtig ontwerp en uiteindelijk een prachtige trouwkaart weten te maken. Van familie en vrienden ontvingen wij veel lovende reacties. Wij zouden Elles Anne Design zeker aanbevelen.

Sjoerd & Yvonne

Voor de geboorte van onze dochter maakte Elles een prachtig geboortekaartje. De zachte kleuren, sierlijke letters en de tekeningen pasten precies in de stijl die wij voor ogen hadden. Fijn dat Elles de tijd heeft genomen om naar onze ideeën te luisteren en telkens snel antwoordde op onze vragen en aanpassingen. We zijn heel tevreden met het mooie resultaat!

Jos en Joanneke

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een unieke trouwkaart, door ons zelf ontworpen en bedacht. We kwamen bij Elles Anne terecht die vol positiviteit zich heeft ingezet om de unieke trouwkaart voor ons te ontwerpen. Ze had een voorbeeld van een trouwkaart in pocketfold en dat vonden wij gelijk supergaaf. Ze heeft ons vrijgelaten en daar waar nodig gestuurd in de tekst en de foto die we mooi vonden op de kaart verwerkt in het ontwerp. Het eindresultaat was heel erg mooi en we hebben ook erg veel leuke reacties gehad op de kaart! Omdat wij gingen trouwen in de kerk en we daar onze liturgie zelf voor moesten aanleveren bood Elles Anne aan om ook die te ontwerpen in de stijl van de trouwkaart. Dit heeft ze ook erg mooi gedaan! We zijn erg blij met alles wat Elles Anne voor ons heeft gedaan en heel erg tevreden over het resultaat.

Jacob & Dianne

INSTAGRAM

[wdi_feed id=”1″]

• DESIGN WITH LOVE •

© Elles Anne 2017